order zithromax
Vedlikehold av balkonger/oppdatert 30/05/18
Hjem Nyhetsarkiv Vedlikehold av balkonger/oppdatert 30/05/18
Vedlikehold av balkonger/oppdatert 30/05/18 PDF Skriv ut E-post
onsdag 08. mars 2017 19:35


                                                  Rekkehus


  Informasjon om nødvendig vedlikehold av balkongene på rekkehusene!
(Ravnåsveien 7,9,17 og Hallagerbakken 8)

Etter gjennomført befaring av balkongene på rekkehusene har styret besluttet å utføre nødvendig vedlikehold av balkongene utvendig og innvendig. Dette blir tiltak som er nødvendig for å holde balkongens konstruksjoner i vanlig god stand hvor den opprinnelige standard er utgangspunktet for vedlikeholdet.
Ingen endringer som er utover nødvendig vedlikehold som f.eks. utvidelse av flatemål eller endring i materiale vil bli utført i denne omgang.

Arbeidet starter i uke 32 og styret kommer til å informere ytterligere om fremdriften ca. 2 uker før oppstart av vedlikeholdsarbeidet. Det blir ikke behov for tilgang via leilighetene siden arbeidet skal utføres gjennom oppsatte stillas fra utsiden.

Hvis dere skal reise bort i august 2018 fra uke 32  for lengre perioder er det viktig at balkongen blir ryddet og tømt før reise  starter.

                       

                     Alle balkongene i blokkene  er ferdigstilte og kan brukes.

Antennen eller dets festeanordning må ikke monteres i husveggen, balkongkonstruksjon eller fasade-elementer.Ingen inngrep i balkongenskonstruksjoner er tillatt uten skriftlig godkjennelse fra styret .Legging av  flytende (ikke tilfestet:limt,spikret,skudd eller på noen måte fastlåst ) gulvbelegg er tillatt.


 

 Mvh

Styret