order zithromax
Opptakerfunksjonen (PVR) og faktura fra Homebase
Hjem Nyhetsarkiv Opptakerfunksjonen (PVR) og faktura fra Homebase
Opptakerfunksjonen (PVR) og faktura fra Homebase PDF Skriv ut E-post
tirsdag 17. april 2012 19:03

Skovbakken borettslag har en avtale med Multinett om TV-/bredbåndtjenester. Via denne avtalen har alle beboerne også fått et år gratis opptakerfunksjon (PVR). Denne skulle eventuelt omgjøres til en vanlig betalingstjeneste etter denne tiden for den som måtte ønske det.

Styret har gitt beskjed til både Multinett og Homebase at vi ser det slik at gratis-året naturligvis er et år med en fungerende tjeneste. Dette har ikke Homebase levert da avspilling o.l. har hatt problemer.

Dette forholdet er et privat anliggende mellom den enkelte beboer og Homebase. Vi foreslår allikevel at de som ønsker dette kan bestride denne delen av fakturaen. En måte å gjøre dette på er å sende en epost eller brev til Homebase med teksten nedenfor.

Mvh,  Styret

——————————————

Til Homebase,

Jeg viser til faktura for april 2012 og bestrider med dette å bli fakturert for opptakerfunksjonen. (PVR). Jeg vil betale denne og kommende fakturaer med fratrekk av kr 99,- (79,20 + mva) til denne saken er løst.

Skovbakken borettslag har direkte til Homebase og via Multinett understreket det synet som også vi deler:

  • Opptakerfunksjonen skulle tilbys gratis i et år. Den skulle selvfølgelig være en fult ut fungerende løsning.
  • Opptak og avspilling har hatt problemer jf de to brukerundersøkelsene som har vært gjennomført i borettslaget.
  • Homebase har hatt en manglende leveranse av en tjeneste til kr 99,- inkl. mva per måned, som vi i en pakkeløsning via borettslaget har fått vedelagsfritt.

Vi har ikke tatt stilling til om vi ønsker denne tjenesten videre, men vi krever i første omgang å få et års gratis, fungerende opptakerfunksjon iht opprinnelig avtale.

Fakturaen er dermed bestridt når det gjelder betaling av den dårlig fungerende opptakerfunksjonen.

Mvh
Navn, Adresse, Dato